De Klussenier Marcel van den Bercken

De Klussenier Marcel van den Bercken
De Klussenier Marcel van den Bercken

Het Dagwerk 19
8252 KG Dronten

Dien uw aanvraag in »

0321 38 15 62
06 3966 0605
marcelvandenbercken@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 74993046

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Marcel van den Bercken en met mijn klusbedrijf De Klussenier Marcel van den Bercken kunt u mij inschakelen voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamdheden in en rond uw huis. Woont u in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Lelystad, Almere, Zeewolde of rondom Flevoland? Dan kunt u contact met mij opnemen. 

Voordat ik Klussenier werd, heb ik 30 jaar gewerkt als Management assistent en daarna als Teamleider bij een grote supermarktketen. Naast mijn werk bleef ik altijd bezig met klussen en verbouwen. Rondom de verbouwing van twee woningen voor onszelf kwam er steeds meer werk bij vanuit familie, vrienden en kennissen. Al meer dan 30 jaar krijg ik geregeld de vraag waarom ik niet voor mezelf zou beginnen. Zodoende ben ik in juli 2019 gestart met mijn eigen klusbedrijf met De Klussenier.

U kunt bij mij terecht voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden. Tot mijn specialiteiten behoren het verbouwen van de badkamer en keuken, schilderwerk, het vervangen of repareren van kozijnen, houtrot reparatie, timmerwerk en het plaatsen van dakramen. Maar ook een veranda of tuinhuis behoren tot de mogelijkheden. Evenals de aanleg en het onderhoud van tuinen, bestrating, het plaatsen van grensafscheidingen.

Ik ben u graag van dienst en kom vrijblijvend bij u langs om uw werkzaamheden door te nemen. U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. Ik kan voor u de inkoop regelen, de eventuele inhuur van derden en dergelijke. Makkelijk voor u? Jazeker! U heeft maar één aanspreekpunt nodig.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Tegelwerk
  • Keuken renoveren of installeren
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen
  • Onderhoudswerk
 
Loading...